Jaccard KT-ALP Bruksanvisning


Läs gratis den bruksanvisning för Jaccard KT-ALP (15 sidor) i kategorin andra köksapparater. Guiden har ansetts hjälpsam av 2 personer och har ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på 1.5 recensioner. Har du en fråga om Jaccard KT-ALP eller vill du ställa frågor till andra användare av produkten? Ställ en fråga

Sida 1/15
Original instructions
INSTRUCTIONS FOR USE
KT-ALP
AUTOMATIC
MEAT PRESS
Manufacturer:
KONETEOLLISUUS OY
Järvihaantie 5
01800 Klaukkala
Finland
Tel. +358 (0)9 878 9220
fax. + 358 (0)9 878 92233
North American Distributor
Jaccard Corporation
70 Commerce Drive
Rochester, NY 14623
(866) 478-7373
1
KT-ALP MEAT PRESS USER MANUAL
Warning!
Safety above all else
The KT-ALP is a hydraulically operated meat press, which is designed to thin and
tenderise steaks. Only use the machine for its intended purpose. If misused, the machine
can inflict damage to the user.
* DO NOT use the machine unless you have read and completely understood
this manual. Your attention is drawn in particular to the part which
concerns safety.
* DO NOT use the machine unless all the covers are fixed firmly into place.
* DO NOT try to press articles other than meat with this machine.
* DISCONNECT the power source before cleaning.
* REPORT all faults immediately.
* IF IN DOUBT, contact your local occupational safety inspector or ask the labour
protection authorities for advice.


Produktspecifikationer

Varumärke: Jaccard
Kategori: andra köksapparater
Modell: KT-ALP

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp med Jaccard KT-ALP ställ en fråga nedan och andra användare kommer att svara dig




andra köksapparater Jaccard Manualer

Jaccard

Jaccard KT-ALP Bruksanvisning

26 September 2025

andra köksapparater Manualer

Nyaste andra köksapparater Manualer