Primo PS-12 Bruksanvisning


Läs gratis den bruksanvisning för Primo PS-12 (7 sidor) i kategorin skärmaskin. Guiden har ansetts hjälpsam av 2 personer och har ett genomsnittsbetyg på 4.5 stjärnor baserat på 1.5 recensioner. Har du en fråga om Primo PS-12 eller vill du ställa frågor till andra användare av produkten? Ställ en fråga

Sida 1/7
PRIMO
MEAT SLICERS
PS-10 12 12D 12DQ
USER MANUAL
PS-12D
PS-10
PS-12
PS-12DQ
3560 NW 56th St.
Fort Lauderdale, FL 33309 USA
T Toll Free elephone: 1-844-218-8477
Fax: (786) 661-4100
Email: service@mvpgroupcorp.com
5659 Royalmount Ave.
Montreal, QC H4P2P9 CANADA
Telephone: (514) 737-9701
Toll Free Telephone: 1-888-275-4538
Fax: (514) 342-3854
For service call 1-888-275-4538
TABLE OF CONTENT
1. BRIEF INTRODUCTION
2. OPERATION
3. SLICING
4. MAINTENANCE AND CLEANING
5. TROUBLESHOOTING
The operator must be familiar with the
content of this manual and understand
the instruction before operation and use
of the slicer.
IMPORTANT
1. INTRODUCTION
The new PRIMO semi automatic slicer is an improved table
styled meat slicer. Its design provides sufficient pressure on
the meat, resulting with better thickness control and cleaner
slices. These improvements allow for ease of operation.
Operators will be able to easily slide the deck support.
Cleaning and maintaining the slicer is also easier, allowing
for quicker product changes.
2. OPERATION
1
3
2
5
7
4
6
1 Thickness Adjusting Knob
2 Power Switch
3 Pressure Plate
4 Blade Sharpener
5 Pressing Plate Guide
6 Meat Support Deck
7 Deck Support
ŸPlace the machine on a flat stable work surface. Plug the
power cord into a 120V outlet.
ŸRaise up the meat pressing board and put the meat onto
the meat deck, and press the green button.
ŸAdjust the slicing thickness according to your need. Push
and pull the Deck support by the handle.


Produktspecifikationer

Varumärke: Primo
Kategori: skärmaskin
Modell: PS-12

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp med Primo PS-12 ställ en fråga nedan och andra användare kommer att svara dig