Alto-Shaam 500-TH-II Bruksanvisning
Alto-Shaam
Ugn
500-TH-II
Läs gratis den bruksanvisning för Alto-Shaam 500-TH-II (50 sidor) i kategorin Ugn. Guiden har ansetts hjälpsam av 32 personer och har ett genomsnittsbetyg på 3.8 stjärnor baserat på 16.5 recensioner. Har du en fråga om Alto-Shaam 500-TH-II eller vill du ställa frågor till andra användare av produkten? Ställ en fråga
Sida 1/50

COOKING, HOLDING, SMOKING
GUIDELINES


MN-29492 (11/16) • Cooking, Holding, Smoking Guidelines • Table of Contents
Low-Temperature Cooking
Welcome to Low-temperature Cooking . . . . . 1
Meat and Nutrition . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2
Shrinkage Control and Cooking Time . . . . . . . 3
Labor and Equipment Cost Reduction . . . . . . 4
Oven Characteristics . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4
Start-up ............................4
Cooking, Holding, Smoking
Manual Control . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5-6
Deluxe Control . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7-10
Operating Tips ........................11
Food Safety
Determine if a Product is
Sufficiently Cooked . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Reheating . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
General Holding Guidelines . . . . . . . . . . . . . 13
Food Safety . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .14-15
Cleaning and Preventative Maintenance
Protect Stainless Steel Surfaces . . . . . . . . . 16
Cleaning Agents . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Cleaning Materials . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Daily Probe/Prong Cleaning (Deluxe Control) 16
Equipment Care & Cleaning . . . . . . . . . . . . . 17
Preventative Maintenance Checklist . . . . . . 18
Cooking Guidelines
Product Index . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19
Beef . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20-23
Veal .............................. 23
Lamb ............................. 24
Pork . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25-27
Processed Meats . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
Poultry . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .28-31
Fish .............................. 32
Miscellaneous . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33-39
Smoking Guidelines
Smoked Beef . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40
Smoked Pork . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .41-42
Smoked Poultry . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42
Smoked Fish, Shrimp . . . . . . . . . . . . . . . . . 43
Cold Smoked Canned Tomatoes . . . . . . . . . 44
Cold Smoked Salmon 44-45 . . . . . . . . . . . . . .
W 1 6 4 N 9 2 2 1 W a t e r S t r e e t P . O . B o x 4 5 0 M e n o m o n e e F a l l s , W i s c o n s i n 5 3 0 5 2 - 0 4 5 0 • • • U . S . A .
PHONE: FAX: www.alto-shaam.co (262) 251-3800 (800) 558-8744 • u s a c a na da. . ./ • (262) 251-7067 (800) 329-8744 • u s a. . . • m
Low-Temperature Cooking, Holding, Smoking Guidelines
Contents
Produktspecifikationer
Varumärke: | Alto-Shaam |
Kategori: | Ugn |
Modell: | 500-TH-II |
Behöver du hjälp?
Om du behöver hjälp med Alto-Shaam 500-TH-II ställ en fråga nedan och andra användare kommer att svara dig
Ugn Alto-Shaam Manualer
10 September 2025
10 September 2025
10 September 2025
24 Augusti 2025
24 Augusti 2025
24 Augusti 2025
24 Augusti 2025
9 Augusti 2025
12 September 2024
Ugn Manualer
- Taino
- Blow
- Forge Adour
- Foster
- ARC
- Technika
- Euromaid
- Arthur Martin
- Guzzanti
- Kleenmaid
- Silverline
- DPM
- Element
- Zanussi
- Progress
Nyaste Ugn Manualer
15 September 2025
15 September 2025
15 September 2025
14 September 2025
14 September 2025
14 September 2025
14 September 2025
14 September 2025
14 September 2025
14 September 2025